En fantastisk helg i fina Göteborg.

God förmiddag,
Har haft en kalasfin helg i Göteborg! Jag och Frida bodde hos hennes syster, som måste varit den finaste lägenheten någonsin. I torsdags hälsade vi på Fridas farmor och fikade lite. På kvällen blev det sushi och vin hemma med regnet smattrandes utanför. På fredagen gick vi på stan och shoppade. Framåt kvällen mötte vi upp två vänner till Fridas syster och käkade tapas och drack massa vin. Supertrevlig kväll! På lördag begav jag mig ut själv i staden, gick i lite vintagebutiker, sen köpte jag en bok och lite fika och satte mig vid vattnet och njöt. Sen var det dags för resan höjdpunkt! Mötte upp Elsa, Alma och Elin för middag och sen begav vi oss superpeppade till Ullevi. Håkan Hellström var helt magisk och det var en så himla bra konsert. Både Kapten Röd och Veronica Maggio gästade scenen! Rätt mäktigt att ha varit på Nordens största spelning någonsin! Sen åkte jag hem på söndagförmiddag.
 
I söndag på kvällen fick jag även träffa min saknade och fina David! Missade han när jag var hemma i Karlskrona sist. Han gjorde ett litet mellanstopp här innan han skulle vidare till Luleå. Den jäkeln ska tydligen jobba där i tre månader!
 
Igår låg jag och stekte på balkongen hela dagen. Sen åkte jag även in en sväng till stan, skulle kika efter ett par solbrillor men de är ta mig tusan slut överallt! Så typiskt... Så det fick bli att handla mat bara! Haha. Kvällen tillbringade jag framför någon trollkarlsfilm på TV. Sen fick jag extra fint besök så det blev ett perfekt avslut på dagen!
 
Nu sitter jag på jobbet och degar.. Längtar till helgen mest för då kommer urfina Anna-Karin på besök!
Xx
Jag blev nog allt lite småkär i Göteborg minsann!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback