The water.

Diary of  /  0  Kommentarer
 vackert.

"Hunk-Edvin".

Diary of  /  0  Kommentarer
Det är inte alla killar som får en photosession varje gång han ska ha en ny profilbild på facebook. Jag är en kick ass storasyster!
 
 
 
 
 

Ikväll skiter jag i allt.

Diary of  /  0  Kommentarer
Har haft en helt fantastiskt helg, med på tok för lite sömn! I fredags förberedde jag och Fia inför kräftskivan som jag hade igår. Vi bakade pajer, någon nyttig kaka till mami och töntade oss. På kvällen blev det lite fest med pojkarna, sista utgången i Karlskrona på lääänge! Fick också träffa världens sötaste chihuahua valp hos min killkompis, dog lite. Igår vart det först lite jobb och sen vankades det kräftskiva med fina töser. Fast...kräftor var nog det som åts minst av, men men!
Tyckte det var en smart idé att hälla ut västerbottensostsmet i typ hela ugnen. Bra grej.
En bild säger mer än tusen ord. Fattar inte grejen med att ha kikärtor i bakelser.
Jag och Jennifer gick all in på dekorationen. Vem hade kunnat tro att man skulle behöva en stege till en kräftskiva.
 Det vart en jättebra kväll, hade så himla roligt! God mat, prat om allt och inget, massa skratt, dans i regnet och bara var. Fint som snus.
 
 

120823.

Inspiration  /  0  Kommentarer
tumblr
 

The creep.

Diary of  /  0  Kommentarer
Skiver packningslistor, inköpslistor och dricker kaffe. Ja, jag är riktigt kick ass på listor nu alltså! Men mitt rum och delar av huset skriker på att bli städade nu. Har bjudit hem fina töser till helgen och dem förtjänar ett fint och städat hem. Eller...så sitter vi ute och ignorerar mitt rum? Får suga lite på den karamellen. Haha.
 
Känner mig som en riktig nörd idag..
 
Och en smula såhär...

Life changing.

Diary of  /  0  Kommentarer
Åh, igår började några av textilarna sitt andra år i Hoby. Det känns lite bittersweet att inte vara där nu. Hade ett helt fantastiskt år där! Alla dessa fina människor hade en otroligt stor del i att jag kom på fötterna igen. Jag har aldrig mått så bra som jag gjorde i våras, och det är tack vare dem! Tror inte dem förstår hur mycket dem gjorde för mig. Jag har skaffat mig vänner för livet där, fått massa nya erfarenheter. Trodde aldrig att jag skulle leva loppan i Bräkne-Hoby i ett år, livet kan verkligen överraska!
 
 
 
 

A change.

Diary of  /  1  Kommentarer
Nu börjar hösten närma sig med stormsteg. Det är både mörkare och kallare om kvällarna nu. Men det ska faktiskt bli skönt med höst, känner att jag är nöjd med sommaren. Få ha stora stickade tröjor, mysa framför tända ljus med en bra bok. Men den här hösten kommer blir helt olik från alla andra höstar so far. Nästa vecka flyttar jag till ny ort, nytt liv, helt själv. Jag har inte ens börjat packa än, tror inte att jag har fattat det riktigt. Att jag äntligen ska härifrån, att jag faktiskt ska lämna dramastaden Karlskrona. Jag går bara och väntar på att jag ska bryta ihop eller något, väntar på en gammal hedlig Emma reaktion. Men so far so good, kanske är jag så redo för detta att jag faktiskt tar det med ro... Nej, jag är redo och det kommer bli så jävla bra!!
 

Woopeliwoop.

Diary of  /  0  Kommentarer
Försöker fokusera på allt det fina här hemma nu, de sista veckorna som jag är här. Flyttar om två veckor, så nu orkar jag inte med mer drama. Så hej då drama, och heeeello happiness!

Nu ska jag ska åka in till stan för att gå på bio med min fina vän David. Ska dregla lite över Colin Farrell i Total Recall! Imorgon kommer min kusin hit, så det kommer bli en fin helg:)

xx