Gul liten snurrklänning.

Textillinjen 2011-2012  /  0  Kommentarer

Så..Nu är äntligen min klänning klart som jag har hållt på med i skolan. Den är vit, ljusgul och ljusblå randig och man känner sig sådär härligt mycket brunare i den^^ Jag är riktigt nöjd, speciellt eftersom det är min första klänning någonsin plus att jag har gjort hela mönstret från grunden själv!

Ps; ignorera att den är skrynklig och att mina bh-band syns!

 

Och det bästa av allt...Den är bäst att snurra i!!


Tiptoe through the tulips.

Diary of  /  0  Kommentarer
Så otroligt fint!

Monday diary.

Diary of  /  1  Kommentarer
God eftermiddag!

Det har varit hur fint väder som helst nu i helgen, och det verkar som att det sitter i. Så himla skönt! Idag har det bara varit en kort dag i skolan och som vanligt känns det aldrig som att jag gör något vettigt på måndagar, hehe. Men åkte i alla fall in en sväng till stan efter skolan och lämnade in mitt cv i lite olika butiker. Nu när jag kom hem har jag (äntligen!!) tagit ut mina flyttkartonger i garaget, som har stått och tagit massa plats i vårt gästrum. Så lite nytta har jag minsann gjort ^^

Måste verkligen fixa mina naglar idag. T o m mamma påpekade det i helgen och då är det illa! Haha


Tokdansa natten lång.

Diary of  /  0  Kommentarer
Hade en himla fin fredag! Jag och Jennifer hade planerat att gå ut och dansa. Men efter att ha lunchat med min kusin så följde hon spontant med mig hem, så helt plötsligt blev vi en danstrio!


Färger i en vind.

Inspiration  /  0  Kommentarer

Bara för att det har varit helt underbart väder idag!


Balla balla balla.

Textillinjen 2011-2012  /  0  Kommentarer
Igår hade vi klädbytardag i skolan, och jag fyndade en jeansskjorta som jag har trashat till en väst. Tog med den till skolan idag för att sy in den, sen spårade det lite. Ni som har sett Bert förstår! Själva ordet är det jag skriker varje gång det går lite fel på symaskinen, haha.

Ska självklart sy på ett snyggt motiv sen!


Gladiator Emma, eller vänta...

Textillinjen 2011-2012  /  0  Kommentarer
Såhär ser det ut hos oss på textillinjen en vanlig fredag. Silvertejpar varandra som tokar. Detta kommer så småningom bli en provdocka, efter mina alldeles egna mått. Himla praktiskt! Längtar till den är klart, ska bara införskaffa en golvlampsfot som jag kan ha den på!


Då vart det dags igen.

Diary of  /  0  Kommentarer
Då var man tillbaka på blogg.se. Egentligen hade jag velat slå ihop mina två andra bloggar här till en enda, så att jag kunde ha allt samlat fast med en ny adress. Men det gick ju inte, så då får det bli såhär. Känner att jag vill ha en helt ny blogg, då jag inte är samma person som jag var förr. Jag mår bra nu, på riktigt. Så det firar vi med en ny blogg, och det är denna (peppar peppar, ta i trä) som kommer att gälla fram över. Så för hoppningsvis är detta min slutgiltiga blogg. Om ni vill kika på gamla inlägg så får ni gärna klicka er in på min förra blogg! Designen är nästan den samma, så att gamla läsare ska känna sig lite hemma iaf^^

Men den här bloggen kommer att handla om allt jag håller kärt; vintage, sy, pyssla, vänner, familjen, galna upptåg, och kläder och mode i allmänhet. En salig blandning helt enkelt:)

Xx

Välkommen till min nya blogg!

Diary of  /  0  Kommentarer