Don't think about tomorrow.

Diary of  /  0  Kommentarer
Nu är det slutspurt i skolan, vi slutar nästa vecka. Känns himla tråkigt och det är så mycket som ska bli färdigt. Blev i princip färdigt med ett par cigarettbyxor idag, som jag är himla nöjd med. Tänkte att jag ska lägga upp bilder på lite grejer jag gjort nu i vår. Men först ska allt lugna ner sig lite bara!

Xx


I spy.

Diary of  /  0  Kommentarer

Nothin' but air.

Diary of  /  0  Kommentarer
Det är någon speciellt med att sitta och sy, ha lite mysig musik på och lyssna på regnet som smattrar utanför. Rofyllt...och lite töntigt. Har hållt på att sy en liten sån där iPhone väska i läder för hand hela kvällen, och jag tror den kan bli himla bra. Är rätt impad av mitt tålamod, men nu får det vara nog för ikväll. Blir att gå och lägga sig och samla kraft till helgens alla bravader!

Xx


paraplybild.

Me and Bobby McGee.

Diary of  /  0  Kommentarer


Spell Designs.

Inspiration  /  0  Kommentarer
Spell Designs har så himla fina grejer, och deras blogg är fylld med vackra bilder. Om det inte vore så förbaskat dyrt hade jag köpt allt sammans!

Så himla fin väska!


Sommarjobb.

Diary of  /  0  Kommentarer
Jag kan äntligen pusta ut! Har gått och oroat mig för att jag inte skulle få något jobb till sommaren. Men i lördags ringde dem från från en inredningsbutik och idag har jag varit inne och kollat på schemat o kikat runt. Så jag är superglad!! Woop woop

Så här kan ni hitta mig i sommar!


Wide #2.

Inspiration  /  0  Kommentarer


Konfirmation.

Diary of  /  0  Kommentarer
Idag konfirmerade min lillebror sig. Man börjar inse att han inte är så liten längre och att man själv börjar bli vuxen, haha. Har man inte en stilig lillebror, or what!?

redigerad av mig.