Här bor en miljon, säg hör de den ton som Stockholm nu spelar för dem.

Diary of  /  0  Kommentarer
Lyssnar på Monica Zetterlund och packar ihop lägenheten. Det är lite bitterljuvt, men ska bli skönt när allt är klart. Längtar tills jag har min alldeles egna lägenhet här i Stockholm, så man slipper oroa sig för att man ska behöva flytta. Men det blir nog en bra helg - på fredag ska jag på jobbintervju, skriva tenta (kanske inte jättepepp på det) och på kvällen blir det att dricka drinkar med Frida. På lördag flyttar jag ut alla min grejer, och på kvällen tänker jag bara ta det lugnt och mysa framför en film eller två.
 
Men nu är det väl lika bra att jag fortsätter och packar, så jag hinner plugga lite också! 
Xx
 

Snigeltorsdag.

Diary of  /  0  Kommentarer
Känner hur jag håller på att stressa upp mig, tappa greppet lite. Nästa vecka har jag både en omtenta och en flytt på schemat. Försöker inte att tänka på det så mycket, och det är ju egentligen inget att stressa upp sig för. Kommer flytta in hos två pojkar och det är ju något nytt. Ska bo där tills jag hittar en egen lägenhet så det är lite spännande!
 
Nog om det.. Imorgon kommer äntligen min tokfina kusin upp på besök, är så himla pepp på det! Vi ska till Grönan imorgon och se Miss Li och det är jag superduperdunder pepp på. Sen har jag tänkt mig att det blir loppisar, shopping, vindrickande och bara ta igen lite kusinhäng!
 
Ska fortsätta plocka här hemma och kolla igenom lite inför tentan. Kör på snigelfart idag dock, jäkla mage och huvudvärk!
 
<3
 

Kär och galen.

Diary of  /  0  Kommentarer