The real women behind the paintings.

Inspiration  /  0  Kommentarer

Jobb, dejt och burleskloppis.

Diary of  /  0  Kommentarer
Haft en ledig och välbehövd helg! Jobbat på Kvarnen hela veckan, så har varit helt slut. Har inte hunnit med något annat i veckan, förutom någon öl efter jobbet. Men igår fick jag minsann sova ut, tog långfrukost i sängen och tittade på Mad Men. Sen tillbringade jag några timmar i solen på balkongen med en bok. Sen vart det dags för en efterlängtad dejt. Vi kollade på The Grand Budapest Hotel. Så himla bra och charmig film. Efter det traskade vi till en mysig liten krog på söder, åt och drack lite öl. Idag har jag varit på burleskloppis, hittade en del fint så jag är massa nöjd! Får visa allt senare!
 
Nästa vecka blir det bara butiksjobb, ska bli skönt att vila fötterna lite^^ Håller tummarna för fint väder på tisdag också för då vankas det picknick i så fall!
Hoppas ni haft en lika fin helg som jag,
Xx
Påväg till loppisen idag. 
 


Då vart säsongen igång.

Diary of  /  0  Kommentarer
Igår vart det första jobbpasset på Kvarnen. Det var även första Bajen matchen, så det var lite lagom kaos! Men skoj var det! Vi avslutade kvällen med några öl och skålade in sommaren. Idag är jag rätt mör i benen, så har bara tagit lugnt. Började dagen med en lååång dusch med hög musik. Sen parkerade jag rumpan på balkongen och läste.. Solen verkligen stekte! Nu har jag en plåt knäckebröd i ugnen som jag tänkte knapra på sen. En skön och lugn dag helt enkelt :) Kvällen tänker jag tillbringa framför Mad Men och stickningen.
 
Trevlig tisdag på er,
Xx
Jag och Fridolin igår! 
 

Äntligen fredag.

Diary of  /  1  Kommentarer
God förmiddag,
Den här veckan har gått så himla fort. Har haft utbildning via jobbet, jobbat, börjat sticka (tog bara tre månader!), kollat på James Bond filmerna som går på TV på kvällarna. Så veckan har bara svischat förbi! Skulle egentligen jobbat på Kvarnen idag för första gången för säsongen, men det ska regna och tråk idag så blev inge med det. Håller tummarna för att det blir fint väder på måndag så vi kan börja jobba, ska bli crazybananas kul!
 
Vet inte riktigt vad jag ska ta mig för idag nu.. Funderar på om jag ska börja sy på en klänning.. Mamma köpte tyg och allt till för att sy en klänning att ha på min kusins bröllop men hon släppte den idén. Jag fick allt istället, så tänkte sy en fin sommarklänning! Nackdelen är att vi inte har en strykbräda i nya lägenheten än.. Man kanske kan stryka på golvet? Haha.
 
Nu ska jag ta tag i dagen,
Xx
 
 
 

Girl crush saturday.

Inspiration  /  0  Kommentarer
 
 

Rise and shine.

Diary of  /  1  Kommentarer
God morgon,
Snart ska jag iväg och sitta modell för Molly, ska bli kul och se vad hon hittar på idag! Får se sen om jag kilar hem direkt eller sätter mig på ett café och pluggar. Det är nämligen byggarbetare här var och varannan dag nu den närmsta tiden. De ska byta fönstrena och ha sig. Så det blir att stiga tidigt varje dag typ.. jag vill ju få sova, buhu! :( Ta in på hotell kanske? Haha.
 
Ville mest säga att jag lever och att jag ska försöka komma igång mer med bloggandet nu!
Ska fortsätta dricka mitt té, så får ni ha en kalasbra dag,
Xx
Från senaste i Kallekrona!