Avslutar året med en riktig skönhet.

Diary of  /  0  Kommentarer
Gott nytt år raringar! Bjuder på en himla fin låt av ursnygga Paloma Faith.
Xx

Back in Stockholm.

Diary of  /  1  Kommentarer
Efter lite mer än en veckas ledighet vart jag tillbaka i storstaden. Det var rätt skönt att åka hem men samtidigt så önskar man ju alltid att man göra mer o umgås ännu mer med familj och vänner. Nästa gång får det inte dröja fem veckor innan jag åker hem i alla fall.. 
 
Julen var lugn eller ja, hela veckan har varit lugn ^^ men behövde verkligen bara få varva ner och slappa, har inte hunnit med det på sistone. Men det hanns med bio, massa fikor, konsert och en jäkla massa julmatsätande såklart!  
 
Nyårsafton på onsdag - jag förstår verkligen inte vart det här året har tagit vägen. Har gått alldeles galet fort! Blir en lugnt och mysigt firande av det nya året. Bara min karl, jag och några få vänner. Tycker egentligen att nyår är sjukt överskattat så det här blir så himla bra! 
 
Har ni haft en fin jul?  
Xx

Photoshoot: Daisy Dapper SS15

Photoshoots/ Publications  /  0  Kommentarer
God dagens,
Igår fick jag strutta runt i sommarkläder hela dagen. Var nämligen med och fota Daisy Dappers nya vår/sommar kollektion. Så himla mycket fint och det fick mig att längta en massa till sommaren nu! Det vart en lång dag men ack så roligt, vi var på bl.a Centralbadet. Ska bli himla spännande att se slutresultatet sen, men så länge får ni se några behind the scenes!

En grå dag.

Diary of  /  1  Kommentarer
Den här dagen har gått jättelångsamt och jag har haft en klump i magen hela dagen. En av mina viktigaste personer ligger på sjukhus och har opererats. Just nu verkar allt bra och jag håller alla tummar och tår jag har. Det känns riktigt jobbigt att jag är här uppe i Stockholm och man känner sig så hjälplös. Men min fina man har stöttat mig hela dagen och gjort att det känts lite lättare. Ne usch, jag blir alldeles skärrad och nervös av sånt här.
 
Men för att detta inte ska bli ett mega dysert inlägg så kan jag tillägga att jag klippt mig. Luggen is back! Kunde hålla mig från saxen ett år i alla fall, men trivs ju så bra i det! Får visa bilder senare! På fredag är det julfest med jobbet och det är Bond-tema så det ska bli trevligt.
 
Nu ska jag poppa popcorn och fortsätta titta på serier.
Xx
Drömmer mig bort till Paris och andra bra saker.