Små lätta moln.

God morgon,
Hade en himla mysig kväll på Skansen med mamma igår. Vi passade på att gå på Allsång, ville ju så gärna se Gunhild Carling! Lagom till att vi satte oss på spårvägen började det ösregna.. Vi började skratta och intalade oss att det skulle sluta precis innan det började. Så vi satte oss och åt pannkakor och drack öl under genrepet och för att slippa regnet. Eftersom det var dåligt väder vart det inte jättemycket folk så vi tänkte att vi skulle testa och få sittplatser. Vi hamnade först i sittplatskön, så vi hamnade väldigt långt fram. Då kände vi oss lite coola, haha. Och som på beställning slutade det regna när vi slog och ned! Det var kalasroligt och alla var grymt duktiga. Men jag blev ju såklart mest pepp när Gunhild entrade scenen och jazzade loss. Det kändes betydligt lättare i hjärtat där en stund när jag fick vara med min fina mamma.
 
Nu sitter jag återigen på jobbet och glor. Händer inte så mycket så här tidigt på morgonen.. Men efter jobbet ska jag möta upp mamma igen och så blir det en fika innan hon beger sig hem igen. Kommer sakna henne till tusen!
 
Till helgen kommer Jennifer upp också. Supertaggad för det.. Känns som att det är år och dar sen vi umgicks. Då står bl.a. loppis och burleskpub på schemat! Fint som snus kommer det bli.
 
Ha en fin dag,
Xx


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback