Sol, vind och vatten. Höga berg och djupa hav. Det, är mina drömmar vävda av.

Igår hade jag min första lediga dag på nio dar, galet skönt! Min älskade Frida har äntligen kommit tillbaka så drog med henne till stranden igår. Det var 32 grader och inte ett moln på himlen, crazy bananas. Så vi stekte, badade en massa och åt vattenmelon. Fin dag med fin person! Sen blev det middag hos min favoritfamilj här i Stockholm och njöt i kvällsvärmen. Kvällen avslutades helt utslagen i sängen med lite serier.
 
Nu vankas det fem arbetsdagar och sen får jag åka hem till Karlskrona! Åh, alltså jag är mega pepp! Det är Skärgårdsfest och grejer, så ska se på massa konserter, dricka öl och umgås med mina finaste vänner och familj. Vart hemma så kort över midsommar sist så hann inte träffa alls många. Får se till att träffa så många som det bara går nu. Kommer vara hemma onsdag till söndag, så kommer nog hinna med en massa!
 
Ikväll blir det lite öl och välkommen-tillbaka-mys för Frida med några fina personer. Blir säkert kalastrevligt även om jag är väldigt trött nu och mest vill åka hem och sova. Haha. Sen behöver jag även städa och tvätta innan jag åker hem nästa vecka. När tusan ska jag hinna med det? Puh..
 
Ps; Mamma, du får en trött och sliten dotter att ta hand om nästa vecka. Hehe, puss <3
Ännu en bild från tisdags!

Smilla

Jag är lite småkär i dig, du är så himla vacker! ;)

2014-07-31 / 16:50:44
Katta

Hej! Jätte fin blogg du har:). Skulle verkligen betyda guld om du ville kika in på min blogg också. Kram.

Svar: Vad gullig du är, tack så jättemycket! Din blogg var himla fin den med <3 Kram
Emma Håkansson

2014-07-31 / 17:40:25
URL: http://shettisdrottning.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback