Sommarkänslor i hela kroppen.

Inspiration  /  0  Kommentarer
Även om det har varit lite kyligt här i Stockholm idag är det verkligen sommar nu! Det är alldeles ljuvligt och man blir så himla glad av att värmen äntligen har letat sig fram. Tänker att lite sommarinspiration kan passa bra en tisdagskväll som denna.
 
 

Familjen, det viktigaste jag har i livet.

Diary of  /  0  Kommentarer
Och grattis på mors dag fina mamma <3 På semester.

Diary of  /  0  Kommentarer
God morgon solstrålar,
Just nu ligger jag och drar mig i min säng i Karlskrona. Bokade biljetten snabbt och i smyg i helgen och åkte ner i tisdags. Tänkte det skulle vara roligt att överraska hela familjen nämligen. Men när jag precis satt mig vid gaten ringer min far och ber mig att titta till vänster. Så jäkla komiskt att vi hamnat på samma flyg.. Haha. Men har lyckats överraska resten av släkten och man blir ju alldeles glad i kroppen när man såg reaktionerna! 

Igår var jag på Ronnebybrunns Spa med Fia. Det var så himla skönt och avslappnade att bada jacuzzi, sola och äta gott! Sen åkte jag och mamsen och hälsade på mormor och morfar. På kvällen hade min lillkusin stråkkonsert, dem har jag inte sett sen i julas så det var jätteroligt:) sen avslutades dagen med en hederlig kebab med mamma. Så galet bra dag! 

Idag hade jag tänkt ligga ute i solen heeeela dagen! Nom. 

Det var allt för denna gång,
Tjing! 

Ps; om min moster skulle läsa detta så är jag inte alls i Karlskrona..! 


Regn och rusk hela veckan.

Diary of  /  0  Kommentarer
Det har varit lite mycket på sistone och idag ligger jag nerbäddad med världens huvudvärk. Så har inte alls orkat sitta vid datorn. 
 
Men imorgon är en himla bra dag och är så galet pepp! Först ska jag på jobbintervju (!!) och sen kommer min saknade och älskade Iza på besök! Det bestämdes bara häromdagen så ska bli crazy bananas kul! 
 
Ska försöka duscha bort huvudvärken snart och lite senare får jag finbesök <3 
Var och provade nya höstkollektionen hos Cissi & Selma igår. Blev kär i en 60-tals kaninklänning! Blir att haffa den i höst!