Hej oktober.

Diary of  /  0  Kommentarer
Tycker veckorna går hur fort som helst. Redan oktober liksom. Men kan inte låta bli att längta efter julen nu! Det är ju min absoluta favorit högtid. Få julpynta, baka julgodis, åka skridskor i Kungsträdgården, lyssna på massa julmusik och mysa med fina personer! Okej, jag ska lugna ner mig lite ^^ först ska det vankas halloweenfest med Elina, ska bli så jäkla roligt! Har ni några bra kostym-idéer? Gärna parkostymer som man kan lura på karln^^ 
 
Så vad har hänt sen sist? För två helger sedan fyllde jag år och hade min fina familj på besök. Hade en jättefin helg och en megabra födelsedag! Det blev shopping, Orup - konsert,  jazzklubb och besök på Abba - museet bl.a. 
 
Sen har jag mest jobbat och tränat! Men förra helgen hade jag en liten födelsedagsfest med temat A. Jag sydde en jumpsuit helt för hand och klädde ut mig till Anne-Frid från ABBA! Vart en jätterolig fest minsann. Denna helgen blir det dans och middag x2,  varav den ena är hos mig! Kommer alltså ha en finfin helg.
 
Hoppas ni också får en kalasbra helg! 
Här kommer några bilder på vad som har hänt sedan min födelsedag (fick en ny mobil av min dunderfina familj så har bara bilder därefter^^)
Födelsedagslunch
 På Orup med bror
Åt oss dundermätta på tapas
På jazzklubben Stampen
ABBA-museet
Absolutely amazing-party. Anne-Frid och Afrodite.
Började denna vecka med en heldag på stan med finaste maken <3