Rocking the green pants like a disco diva.

Diary of  /  1  Kommentarer
Alltså åh, kolla byxorna liksom! Köpta på POP på skånegatan, älskar den där butiken! Och att det är ett par äkta 70-tals pants gör ju inte saken mindre bra liksom. Brillsen är därifrån också.
<3
 
 

När man har så roligt att det inte känns som ett jobb.

Diary of  /  1  Kommentarer
Det jag tycker är så fint med pinup och vintage nätverket är att det känns som en liten famlij. Alla är så fina och trevliga, så när man träffar nya människor känns det som att man skaffat sig en vän för livet där och då. Man kan direkt prata om allt och inget, och när man t.ex är på en fotografering blir det som ett stor kramkalas. Det går inte heller många minuter mellan skratten! Jag kan inte säga att jag direkt ser modellade som ett jobb, för man har så himla roligt. Det är klart jag tar det på största möjliga allvar och jag älskar det jag gör. Men om man jämför med sina "vanliga" jobb så är ju kontrasten galet stor. Jag kan t.ex boka in en fotografering på min enda lediga dag på två veckor för jag räknar inte det som något jobbigt eller som kommer trötta ut mig. Att ha hittat någon som verkligen värmer i hjärtat och gör en lycklig är otroligt fint, och det var inget jag trodde jag skulle hitta på väldigt länge..
 
DD fotograferingen i förrgår var en av de roligaste dagarna på länge!
 

Daisy Dapper AW 15 collection

Diary of  /  0  Kommentarer
God dagens,
Igår fotade vi Daisy Dappers nya höst och vinter kollektion. Vi var ute vid Saltsjö-Duvnäs tågstation, där det är en rätt gammal och mysig miljö. Vi hade himla tur med vädret och det var helt enkelt en jätterolig och mysig dag. Det var Emmelie som fotade igen och hela gänget är så jäkla härligt. Tusen skratt och gos!
 
Här har ni några sneakpeaks! Längtar tills vi får se det färdiga resultatet!
Ha en dunderfin helg,
Xx
 
 
 

Oh my, what I have missed you sun.

 /  0  Kommentarer
Från den första riktiga vårdagen härom veckan då jag och Isabella strosade runt på Kungsholmen. 

Emma, är det verkligen du?

Diary of  /  1  Kommentarer
Hej där främling,
Jag skäms nästan hur kasst jag är på att uppdatera här! Men jag har nog inte suttit vid datorn på flera veckor, förutom att snabbkolla facebook lite då och då. Så det har såklart hänt tusen gånger sen sist..
Jag har:
- Börjat nytt jobb
- Vilket också resulterat att jag jobbar på tok för mycket. Men plånboken tycker om det iaf..
- Blivit singel
- Flyttat till min alldeles egna lägenhet. Jag har även hönor som granar. Hur bäst? 
- Klippt av mig håret till axlarna. SÅ skönt!
- Haft min finaste Iza på besök i helgen
- Köpt de snyggaste gröna 70-tals brallorna jag skådat. Lovar att visa dem!
 
Har även tre nya fotograferingar inbokade, två är med nya fotografer så det ska bli jätte kul! Sen ska jag även fota för Daisy Dappers autumn/winter 15 kollektion nu på torsdag. Så ja, jag har fullt upp minst sagt.
 
Då min kropp har börjat säga ifrån och inte riktigt gillar att jag jobbar så mycket på sistonde så ska jag bara ta det lugnt idag. Ska städa lite här hemma och sen ska jag gå på yoga hade jag tänkt! Imorgon blir det jobb igen och jag och Isabella ska gå på premiären av The Avengers 2 också. Sjukt pepp!!
 
Hoppas ni får en fin dag i det sköna vårvädret,
Xx